SUSHI WORLD DEVENTER

SUSHI WORLD DEVENTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi World Deventer. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 14:55 Ver binnen de aangegeven tijd bezorgd, en sashimi was weer lekker deze keer ook de fried Rolls besteld, zeker voor herhaling vatbaar
28 jun 2022 om 20:25 Was 20 min vóór de aangegeven tijd, maar daar zullen we maar niet over klagen! Werd netjes even gebeld en eten was prima.
17 jun 2022 om 22:51 Redelijke sushi. Maar die met brie en roomkaas in de box zijn niet lekker! Buh, dat hoort niet in sushi. En ook geen klodder mayo. Bezorging was op tijd.
13 jun 2022 om 6:39 Alles weer helemaal top! Service en lekkere sushi met een glimlach :) aanrader
8 jun 2022 om 11:20 Het eten was vers en lekker. Mijn complimenten voor de snelle bezorging. Ga zo door!!!
4 jun 2022 om 21:24 Als je 45 minuten beloofd en pas na 90 minuten je eten hebt.. eten is goed, mensen zijn vriendelijk.
4 jun 2022 om 19:32 Bestelling was erg slecht ! Ik bestel altijd en ben vaste klant me sushi garnaal rol was helemaal uit elkaar beide pakjes en daar betaal je dus bijna 20 euro voor echt serieus een schande .ik heb het helaas pas gezien toen de jonge bezorger weg was.
27 mei 2022 om 21:06 Sushi was erg lekker! Foute box geleverd maar erg professioneel opgelost door zowel Thuisbezorgd als Sushi World! Bezorger kwam binnen 25 minuten (terwijl wij stukje rijden van locatie wonen) de juiste box leveren met een gratis blikje drinken!
24 mei 2022 om 22:51 Bezorger liet het hekje open en mijn hondje was weg gelopen. Gelukkig net niet onder de auto gekomen. En geen excuus van bezorger
22 mei 2022 om 20:38 Had iets voor 17.00 besteld om om 18.30 te laten bezorgen. Ze waren zelfs 10 minuten te vroeg. Was geen probleem en we hebben heerlijk gegeten
21 mei 2022 om 22:54 Lekker, goede prijs, snel geleverd.
21 mei 2022 om 20:16 Heerlijke sushi!! Die met roomkaas ofzo vind ik persoonlijk niet zo lekker, maar smaken verschillen. Ook nog eens hele snelle bezorging (net als vorige keer)